Aktuellt just nu

 

 

 

 

 

 

 

Vandrar- och Löparlägar i Saltoluokta

När & Var: 4-7 juli 2019,  Saltoluokta fjällstation

Nu har du möjlighet att uppleva förunderligt vackra Saltoluokta tillsammans med andra sköna människor som tycker om att vandra eller springa. Vi toppar naturupplevelsen med att reflektera över vad som är naturligt respektive normalt för oss människor.

Du väljer om du vill vandra eller springa utifrån lust, kondition och dagsform. Oavsett vilket så kommer du tillbringa dagarna i rörelse, utmanas i tanken och kan sedan landa gott efter dagen med bastu och god middag.  Vi lovar att du kommer hem påfylld i både kropp och själ efter den här helgen!

Mer information & anmälan här!

 

Zebraledarskap – Smart och välmående ledarskap

När & Var: 25-27 september 2019,  Åkerby Herrgård i Nora

Zebror får inte magsår eller utmattningssyndrom. Det behöver inte drabba dig eller dina medarbetare heller!

Sjukskrivningar på grund av stressrelaterad ohälsa fortsätter öka i Sverige. Det positiva är att  idag finns det så mycket kunskap om hur vi kan må bättre.

Vill du lära dig mer om hur du kan hjälpa dig och dina medarbetare att bli smartare och mer välmående så är det här kursen för dig. De här dagarna kommer att ladda dig med ny kraft och nya insikter som tar dig och ditt ledarskap till nästa nivå!

Mer information & anmälan här!

 

Träningsresa för Kropp & Själ

Tid & Plats: 3-6 oktober 2019,  Åkerby Herrgård i Nora

Lekfullt, Enkelt, Naturligt och Användbart är ledorden för den här resan som kommer utmana din själ genom att öka förståelsen för hur du fungerar och din kropp genom att erbjuda en massa olika fysiska aktiviteter. All prestation lämnar vi hemma, att mäta oss med varandra är helt ointressant… men att utvecklas, det vill vi gärna!

Du får möjligheten att varvar föreläsningar om kropp och hälsa med walk & talk i vacker natur. Allt för att du ska känna dig stärkt i både kropp och sinne när du kommer hem.

Klicka här för mer information och anmälan.