Coaching Team

Även om man är rörande överens om vilka förändringar som behöver göras för att alla ska må bra på jobbet så kan var och en behöva helt olika verktyg för att nå dit. Då kan det vara bra att komplettera processen med individuell coaching. Helt enkelt för att varje person ska ta fram sin skräddarsydda verktygslåda som bidrar till hela teamets framgång utifrån sin roll och sina behov.

Vi kan till exempel arbeta med:

  • Riktning och Mål – utan en tydlig riktning kan du lägga ner massor av energi utan att känna att du är på rätt väg. Mål är avstämningspunkterna på vägen. Det gäller både på jobbet och fritiden, och båda områdena “smittar av sig” på varandra. För mycket på jobbet tar energi från fritiden och kriser i privatlivet påverkar arbetet. Då kan det vara bra att ha riktningen klar för sig, så man hittar tillbaka till en bra balans så fort som möjligt.
  • Stress – egentligen är det ju prestationshöjande, men om man inte kan gå ner i varv mellan varven så blir det tärande. Alltså handlar det om att kunna växla mellan olika tempo.
  • Träning eller Röra på sig – din kropp gillar att röra på sig! Däremot kanske den inte vill/kan/hinner träna som du vill. Där kan det finnas fysiska hinder i form av smärta, eller mentala hinder i form av brist på tid och lust. Vi börjar jobba där du befinner dig just nu.
  • Vardagslogistik – med den ständiga knäckfrågan ”Hur ska jag hinna?” Bara du kan bestämma vad som funkar för dig, men jag kan hjälpa dig med insikter och förslag.

Vill du läsa vad andra har sagt om coaching hos mig så kan du läsa om det här.

Pris: 1 timme á 900;-. 2 timmar á 1 500;- ex.moms

Bokning: Via 070-348 22 00 eller mail.

Frågor: Maila eller ring mig på 070-348 22 00

Varmt välkommen!