För Dig

För att må bra och åstadkomma bra saker behöver vi ha koll på några grundläggande faktorer. De här områdena kallar jag för de 8 grundbultarna.

Knopp & Kropp: Din kropp och hjärna samverkar, oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Ju mer medvetna vi blir desto mer kan vi använda kroppen för att skapa balans i hjärnan och tvärt om.

Rörelse & Vila: Människa är gjord för att vara i rörelse, både fysiskt och mentalt. I dagens moderna samhälle längtar hjärnan efter vila och kroppen efter mer rörelse.

Flock & Omvärld: Människan är ett flockdjur och behöver ingå i ett sammanhang. Idag har många superkoll på omvärlden men vi har få, eller inga, riktigt nära människor som vi tyr oss till.

Riktning & Reflektion: Det är viktigare att ha en riktning än smart formulerade mål. För att veta att riktningen är rätt måste man ha tid att reflektera.

Har du för mycket i huvudet, struntar i att vila, oroar dig för stort och smått eller saknar en riktning i livet så blir det till slut gnissel i systemet. Gnisslet kan vara huvudvärk, ont i magen, en känsla av att göra fel saker eller att du sover dåligt. Den gemensamma nämnaren stavas oftast s-t-r-e-s-s.

Vi letar efter små förändringar som kan göra stor skillnad, och vägen till framgång ska styras av ledorden Lekfullt, Enkelt, Naturligt och Användbart.

Kontakta mig om du vill ha hjälp att få balans på dina 8 grundbultar, så att du kan få ett bättre flyt i ditt liv.

Välkommen!