Individuell Coaching

Behöver du se saker i ett nytt perspektiv för att få till den där lilla förändringen som kan göra en stor skillnaden? Det kan handla om att stressa mindre, träna mer, byta jobb eller förverkliga en dröm… Du vill helt enkelt få ut mer av livet, men har inte klurat ut hur det ska gå till. Det är då det kan vara en god investering att avsätta tid och kraft för att få fart på processen! Vi kan till exempel arbeta med:

  • Riktning och Mål – utan en tydlig riktning i livet kan du lägga ner massor av energi utan att känna att du är på rätt väg. Mål är avstämningspunkterna på vägen.
  • Stress – egentligen är det ju prestationshöjande, men om man inte kan gå ner i varv mellan varven så blir det tärande. Alltså handlar det om att kunna växla mellan olika tempo.
  • Träning eller Röra på sig – din kropp gillar att röra på sig! Däremot kanske den inte vill/kan/hinner träna som du vill (eller någon säger att du borde). Där kan det finnas fysiska hinder i form av smärta eller mentala hinder i form av brist på tid och lust. Vi börjar jobba där du befinner dig just nu.
  • Vardagslogistik – med den ständiga knäckfrågan ”Hur ska jag hinna?” Bara du kan bestämma vad som funkar för dig, men jag kan hjälpa dig med insikter och förslag.

Kroppen behöver aktiveras för att hjärnan ska funka optimalt. Skogen och havet är runt knuten så i de flesta fall rekommenderar jag att vi går en sväng i skogen en del av tiden. Det kan göra underverk för att hitta nya perspektiv på saker och ting.

Är du nyfiken på att läsa vad andra har sagt om coaching hos mig så kan du läsa om det här.

Bokning: Via 070-348 22 00 eller mail.

Frågor: Maila eller ring mig på 070-348 22 00

Varmt välkommen!