Om Hjärnkontakt

Hjärnkontakt grundades våren 2007. Sedan dess har vi arbetat med en mängd olika uppdrag där den gemensamma nämnaren är att människor vill åstadkomma någon form av förändring. Jag säger ”vi” eftersom det ofta har varit i samarbete med handplockade kollegor, som har varierat beroende på typ av uppdrag. Det har varit i form av föreläsningar, workshops, coaching och som koordinator för samverkansprojekt.

Tidigare arbetade jag som chef i ett internationellt företag med ca 300 medarbetare i Sverige och ca 3000 medarbetare totalt. Det gav flera års erfarenhet av att arbeta i en coachande roll och att genomföra små och stora förändringar med allt vad det innebar för både organisationen och individen.

Min vision är att jag önskar att alla människor ska ha så kul och stimulerande vardag att de längtar till jobbet på morgonen och har energi och lust kvar när de går hem, så att de kan ha en rik fritid med familj, vänner, träning etc.

Jag är Certifierad Kommunikolog, Coach och ValuesOnline Facilitator. Jag har gått UGL, BrainGym, Appreciative Inquiry, Born to Runs löpcoachutbildning och flera andra relaterade kurser genom åren. Jag är helt enkelt nyfiken på att lära mig om hur vi människor fungerar både fysiskt och mentalt.

Inom ramen för Hjärnkontakt har jag arbetat som coach, koordinator, projektledare, föredragshållare och facilitator. Alla rollerna ger pusselbitar till hur vi människor fungerar, och vad vi kan utveckla för att bli mer hållbara. Utifrån de erfarenheterna arbetar jag idag alltid med både mentala och fysiska verktyg i förändringsprocesser, för kroppen och hjärnan måste samverka för att vi ska få ett förstklassigt och hållbart resultat.