Sagt om Lena

 • Kompis de går bra nu!

  Efter att under 1 års tid levt med stress och magont, trött och ingen energi har jag äntligen fått balans i tillvaron! Att prata om nuet, här och nu, och sen jobba på det har gett en otrolig effekt som jag inte trodde var möjlig! Jag har funnit en inre ro, blivit en mer harmonisk mamma, fru, vän, kollega och teamledare. Jag mår bra nu! Eller som Petter sjunger “kompis de går bra nu”!

  Annelie, Trosa (Coaching)

 • Spot on

  Allt eftersom jag förstår mig själv bättre och trasslar ut vissa trådar så blir hjärnan lugnare och slappnar av. Så att jag kan fokusera på mina huvudsakliga mål och lägga energin på vettiga saker istället! “Spot on” är det som bäst beskriver det du gör. Du sätter alltid fingret på rätt sak och jag kan därför börja jobba direkt där det behövs och gör störst nytta.

  Helena, Örebro (Coaching)

 • Användbara verktyg

  Lena är en träffsäker och lyhörd kommunikatör. De verktyg jag fick med mig är lätta att bära och använda. Övning ger färdighet även i tankevär(l)den. Tack för ett inspirerande möte som gett resultat!

  Susanne, Trosa (Coaching)

 • Kanonbra och inte som man trott…

  God morgon! Jag ville bara säga att du har fått jättemycket positiv respons på ditt föredrag. Att det var kanonbra och inte som man hade trott att det skulle vara…

  Magnus Ludvigsson, Präst Svenska kyrkan (Stressföreläsning)

 • Opretentiöst och äkta!

  Det som kändes när jag träffade er var ärligheten, det genuina. Ni är ”vanliga” människor som har ett intresse av att ta reda på och lära ut fakta om vad som är viktigt för oss människor och vad som verkligen betyder något för oss, som rörelsemönster och hur alla delar i kroppen hänger ihop.

  Ni tränar inte och lär inte ut er kunskap för att ni vill att alla ska slå rekord, bli bäst eller snygga, eller bara för att ni ska tjäna pengar eller bli kända. Ni lär ut det ni kan för att ni vet att det är det vi mår bra av! Opretentiöst och äkta!

  Maria W (Träningsläger)

 • Bra variation mellan ”praktik” och teori

  Mycket bra halvdagar med bra tempo och innehåll. Du utstrålar energi och tar även upp saker som du varit med om själv, vilket uppfattas som bra. Har fått mycket bra feedback från grupperna på din insats. De vill ha mera!

  Kerstin Tibbling, chef Kost & Städ, Trosa kommun (Workshop Teamutveckling)

 • En bra balans i mitt liv

  Lena har hjälpt mig att lösa upp mentala knutar som bildats i mig som påverkat mitt sätt att vara och uttrycka mig på. Hon har guidat mig genom mitt eget tankemönster, hur och varför jag tänker som jag gör. Jag har börjat våga ifrågasätta mig själv, och vuxit mig starkare genom detta. Om det verkligen är Min apa som jag jagar, eller om jag tar på mig andras Gorillor. Och vilka är de ramar jag vill leva efter, hur kan de tydliggöras för att hjälpa mig att hitta en bra balans i mitt vardagliga/professionella liv? En balans mellan snabbt och långsamt blev pusselbitar mot en större ärlighet mot mig själv, hur och framförallt vem jag är och vill vara. Idag är jag mer Jessica än jag någonsin varit, och det känns rätt fint. Jag är bra.

  Jessica, Trosa (Coaching)

 • En fantastisk resa!

  Vill framföra ett riktigt stort tack för den personliga coachning du gett mig!

  Den resa jag varit med om sen coachningen startade är fantastisk! Från att inte haft någon energi eller framtidstro under många års tid, där självförtroendet och självkänslan varit låg, är det för mig idag helt annorlunda! Med stor entusiasm och skicklighet har du utfört coachningen.  Du hittade anledningarna till mitt tidigare dåliga mående och därefter vad just jag som individ behövde arbeta med för att börja leva igen. För att lyckas med det krävs fingertoppskänsla samt förståelse för att människor i behov av hjälp är olika och därmed också behöver olika åtgärder. Den förståelsen och känslan har du!

  Idag är jag en mycket tryggare individ, där inre lugn och harmoni finns. Jag känner väldigt sällan stress. Om jag mot förmodan skulle göra det kan jag hantera det. Nu finns åter en framtidstro och energi hos mig i vardagen…..

  Varma hälsningar Micke (Coaching)

 • Kreativt för kropp, hjärna och själ!

  Detta var min första kick-off för min egen del som jag varit på – och jag kommer definitivt göra om det! Så otroligt värdefullt! Att åka iväg och få lov att bara fokusera på sig själv, sina egna mål och sin egen personliga utveckling en hel helg! Kan bara inte bli bättre helt enkelt, en riktig personlig Kick-off!

  Lena är en fantastisk person som hjälpt mig att sortera och kunna fokusera på vilken idé som jag ska satsa på först, vad jag ska prioritera just nu. Att förs få kasta upp alla bollar i luften och sen lyckas fånga rätt boll och därefter forma den på just mitt sätt och efter det skrida till verket att verkligen ”få tummen ur” och gå till handling. – Det är Lena grym på!

  Att varva tankearbete med löpturer och promenader i skogen och längs havet är ett fantastiskt sätt att arbeta sig fram till det bästa av sig själv! Att dessutom få göra detta i denna miljö. Denna vackra skog med dess närhet till vilda djur och närheten till havet. Obeskrivligt kreativt för både kropp, hjärna och själ!

  Lena är dessutom en fantastiskt positiv person! Själv tycker jag att jag är rätt positiv, men det är till och med så jag förundras emellanåt! Hon ser allt från den ljusa sidan, verkligen allt, helt naturligt. Inte på ett sådant där påklistrat och onaturligt sätt som en del gör efter att de läst ”se dig i spegeln varje dag och säg att du äger” – positiv, utan hon är det bara, helt naturligt!

  Tack för att jag fått lära känna dig!

  //Maria W, Göteborg (Kick-off med dig själv)

 • Det känns riktigt jäkla bra!

  Hej!
  Det har inte hänt någonting speciellt. Jag tänkte bara dela med mig av ett litet citat jag hittade som känns som det stämmer mer än bra just nu, och som jag känner att jag ska dela med till dig för du har hjälpt mig att ta mig dit!

  There are moments in life when tears run down your cheeks, not because you’re sad or happy, but because a big lump of pride and strength is welling up and making its way out of your body. for a long time you’ve tried to move on, to change bad behavioural patterns, tried to understand another person or accept that things have changed. that feeling – when you finally have an insight, when you properly manage to keep your head above water, when it feels like you could actually climb a mountain peak in your own strength

  Det är vad som har hänt mig nu! Och det känns verkligen riktigt jäkla bra!

  Vi hörs snart igen! Tänkte bara uppdatera dig lite om läget!
  Jag tycker du är grym!

  Kram Ida (Coaching)