Vandring med Utsikter och Insikter

 

 


Utsikter och insikter längs Sörmlandsleden!

Följ med ut och njut av i Sörmlands vackra natur, samtidigt som du får möjlighet att se dina gamla invanda tankar i nytt ljus.

Andra söndagen varje månad* vandrar vi i skogarna kring Trosa med omnejd. Vi toppar naturupplevelsen med sköna samtal om olika aspekter av livet, både vardagsnära ämnen och filosofiska diskussioner. Sträckan vi vandrar kommer variera för det finns många fina delar av Sörmlandsskogarna som vi vill utforska.

Det här är för dig som längtar efter frisk luft och tid för reflektion tillsammans med likasinnade. Du behöver inte vara vältränad, huvudsaken är att du orkar vandra i lätt till medelsvår terräng längs Sörmlandsleden under ca 5 timmar. Vi kommer ta flera avbrott för fika och kontemplation längs vägen.

Det är perfekt att filosofera över livet när man är ute och skrotar i naturen, och den här dagen får vi möjlighet att stöta och blöta våra tankar i nya konstellationer. Ibland kanske vi vill fundera över något alldeles själv, men det kommer också finnas möjlighet att få input från nya människor som du inte har bollat tankar med förut. Vi kan tänka ganska lika eller helt olika, men lite kommer vi alltid putta på varandras perspektiv. I slutet av dagen kommer vi vara påfyllda i både kropp och själ.

Nästa vandring

Datum: Söndag den 14/3

Var: Ekoleden Ytterjärna

Mötesplats: Parkeringen vid Kulturhuset i Ytterjärna

Start: Samling kl 10.00

Beräknat avslut: Ca 15.00

Distans: 9 km

Mat & Fika: Du tar med det du vill äta och dricka under dagen. Kom ihåg att ta med ett sittunderlag.

Klädsel: Kläder efter väder! Tänk på att packa en extra tröja, lätt dunjacka eller liknande. Det kan vara svalt när vi fikar, även om det är en fin vårdag.

Anmälan & Frågor: Via e-post till lena@hjarnkontakt.se

Pris: 300;-/person betalas via Swish till 123 388 7809

 Vi ser fram emot härliga dagar på leden tillsammans med dig!