Vandring, löpning & sköna samtal

Njut av fjällen i sommar!

Följ med på en livsbejakande resa till Saltoluokta.

Datum: 2020-07-01 – 2020-07-05

Välkommen att följa med på årets resa till förunderligt vackra Saltoluokta. Du upptäcker fjällvärldens storslagenhet tillsammans med ett gäng andra härliga människor som också tycker om att vandra eller springa. Vi toppar naturupplevelsen med sköna samtal om alla aspekter av livet.

Vältränad eller otränad spelar ingen roll, har du lusten och längtan till fjällen och gillar att vara i rörelse så är detta en resa för dig. Vi kommer ha tid för både vandring och vila. Vaknar du med spring i benen så finns det även möjlighet att hänga med i vårt löpargäng. Du väljer vandring eller löpning utifrån din dagsform.

Vi kompletterar dagarna med föreläsningar om kropp och hjärna, workshop på tema löparglädje och avslappnande andning, samtal om vardagsnära ämnen och filosofiska diskussioner om livet.

I den vackraste av miljöer får du tillbringa dagarna i rörelse, utmanas i tanken och sedan landa gott med bastu och god middag.

Vi bor tre nätter på Saltoluokta fjällstation och en natt i stuga i Pietsjaure sameviste. Första och sista kvällen avnjuter vi trerätters middagar på fjällstationen, övriga middagar lagar vi tillsammans.

Eftersom vi bor på fjällstationen kan vi njuta av fjällen med lätt packning. Vandringen till Pietsjaure tar en halv dag. Då delar vi på de extra kilo som maten väger, i övrigt behöver vi ta med varsin sovsäck så det blir ingen tung ryggsäck då heller.

Vi lovar att du kommer hem påfylld i både kropp och själ efter den här resan!

Pris: 8 095;-/person om du är medlem i STF

Boka tidigt-pris: 7 695;-/person, gäller vid bokning senast 2020-03-15! (Vid medlemskap i STF)

Anmälningsavgift:  2 000;-/person, betalas till Bankgiro 5099-2148 (Maria Welin)

Är du intresserad? Skicka en anmälan till lena@hjarnkontakt.se med uppgifter om Namn, Adress, Mejladress, Telefonnummer.

 Vi ser fram emot härliga dagar i Saltoluokta tillsammans med dig!

Lena & Maria