Föreläsningar


Vi erbjuder informativa och inspirerande föreläsningar som på olika sätt handlar om fysisk och mental rörelse och hälsa. Syftet är att putta på perspektiven och skaka om vissa givna ”sanningar” som behöver justeras idag.

  • 8 Grundbultar – En inspirerande och informativ föreläsning om de kärnområden som vi bör ha koll på för att må bra, prestera bra och vara långsiktigt hållbara.
  • Stress – En workshop som går igenom hur kroppen reagerar vid stress, där ni dessutom kommer få möjlighet att testa en mängd mentala och fysiska verktyg som hjälper till att sänka stressnivån i kropp och hjärna.
  • Ute-bildning i Kropp & Knopp – Med mottot “Ju bättre balans jag har i kroppen desto mer tur har jag när jag tänker” ger vi oss ut i skogen och testar balans och samverkan mellan kroppen och hjärnan när vi rör oss i naturen. Bättre träningsarena finns inte, och det är lätt att få pusselbitar om hur vår kropp och hjärna samverkar att falla på plats när man kan filosofera över vad som är naturligt respektive normalt i en skogsglänta.

Välkommen att höra av dig med frågor om bokning, föreläsning på närstående teman etc.